2012. június 3., vasárnap

Napi fejlövés...

Na megkaptam a mai fejlövést is... 49 tinilányt szállítottak kórházba, a közismerten meghatározhatatlan nemű Justin Bieber koncertjéről.
Bővebben: http://www.storyonline.hu/?cid=39025

A cikket először olvasva nem jutott eszembe semmi a döbbenettől. Hölgyeim és Uraim újra beköszöntött a '60-as évek. Akkor a Beatles váltott ki hasonló kirohanásokat a rajongókból, de valljuk be férfiasan, hogy ők zenét is csináltak. Ezzel ellentétben ez a Bieber kislány zenének nem igazán nevezhető IQ szegény vinnyogása egyenesen fülsértő. Szerencsére nem vagyok tinilány és nem érzem át a helyzet súlyosságát/fontosságát, de akkor is ami, sok az tényleg sok. De mindenhol ez folyik Magyarországon és a világ más országaiban vetített agymosó tehetség(telenség) kutató műsorokban.

Nézzük csak a forgató könyvet:
1. Boldog-boldogtalan elmegy a válogatókra és a 90%-án röhög az ország.
2. Azok, akik produkálnak valami "értelmeset" (értsd: nem olyan szarok, mint a többiek) bejutnak a    válogatóra.
3. Sok idióta közül egy ember megnyeri ezt az össznépi cirkuszt.
4. Elénekel pár dalt, ami ritka esetben a saját szerzeménye.
5. És a finish: Egy év múlva elfelejti mindenki.
A következő tehetségkutatót nézve meg felteszed a kérdést a haverodnak, hogy: "He! Ki volt az a paraszt, aki tavaly nyert?" Erre pedig csak egy választ fogsz kapni: "Tudja a f*szom!"

Ez zajlik a sztár világban kérem szépen. Bieber hölgynek is le fog áldozni a csillaga, mikor ki megy a divatból a tinipop és akkor mehet állást keresni. A szülök pedig fellélegezhetnek, hogy a drága, idióta kislányuk nem tapostatja össze magát mások drága, idióta kislányával.

Ha pedig a Beatles is szóba került:
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése